دستگاه هاي خشك كن
انواع دستگاههاي خشك كن

خشك كردن خوردني ها راهي بسيار خوب براي نگهداري آنها است . با استفاده از دماي كنترل شده هوا از بالا به طرف پايين دميده شده و سپس از ميان شبكه سيني ها به طرف بالا گردش مي كند .

گردش هوا باعث خارج شدن رطوبت از مواد خوراكي و نهايتا خشك شدن آن مي شود . اين روش طعم ، مزه و خواص ميوه ها را بخوبي حفظ ميكند .

با خشك كردن ميوه ها و سبزي هاي تازه و رسيده مي توانيد تمام سال و همه فصول از آنها استفاده كنيد و لذت ببريد .

نگهداري ميوه و سبزي خشك شده بسيار آسان است و چون حجم آن كم شده است فضاي بسيار كمي را براي نگهداري اشغال ميكند .

ميوه و سبزيهاي خشك شده را با استفاده از ظروف در بسته كه از ورود هوا جلوگيري مي كنند مي توان براي زمان هاي طولاني نگهداري كرد .

ميوه ها و سبزي هايي كه با دستگاه  خشك مي كنيد كيفيت ، طعم و رنگ بهتري از مواد موجود در فروشگاه ها داراست و دليل آن عدم استفاده از نگهدارنده هاي شيميايي و رنگ مصنوعي است .

شما مي توانيد انواع ادويه ها ، سبزي ها ، گلها را با اين دستگاه خشك كنيد و با مرطوب سازي مجدد سبزي ها مي توانيد اين مواد را براي استفاده در سس ها ، سوپ ها و انواع غذاها آماده كنيد . با استفاده از ميوه خشك كن برقي پارس خزر ميوه هاي خشك شده ، لواشك آلو ، گلابي ، سيب و غيره را درست كنيد و از اين تنقلات سالم و كم كالري لذت ببريد .

  • نكته قابل توجه :

براي كسب بهترين نتايج از مواد اوليه خوب مانند ميوه هاي رسيده ، سالم و شيرين و سبزي هاي تازه استفاده كنيد . در صورتي كه مي خواهيد از ميوه هايي كه براي مصرف تازه شكل خوبي ندارند استفاده كنيد حتما قسمت هاي خراب آنها را جدا كنيد .

ميوه ها و سبزي هايي را كه مي خواهيد خشك كنيد خوب بشوييد و قسمت هاي خراب آن را جدا كرده و دور بريزيد .

آماده سازي هاي اوليه باعث شكل و رنگ بهتر ، طعم و بوي بهتر و خشك شدن سريعتر مي شود و هم چنين به طول مدت نگهداري مواد خشك شده مي افزايد . در صورتي كه بخواهيد رنگ ميوه ها تغيير نكند قبل از خشك كردن كمي آب ليمو و يا آب آناناس به آنها بزنيد .

  • برش زدن ميوه ها جهت استفاده در ميوه خشك كن

ميوه ها و انواع مواد خوراكي را بصورت يك شكل و اندازه برش دهيد . مواد مي توانند بصورت رنده شده ، خردشده و يا ورقه شده آماده شوند . ضخامت 5 ميليمتر بهترين اندازه برش براش خشك شدن ميوه ها مي باشد .

  • زمان خشك كردن ميوه در ميوه خشك كن برق

زمان خشك شدن ميوه ها به عوامل متعددي مانند ابعاد ، ضخامت ورقه و رطوبت محيط بستگي دارد . بنابراين پيشنهاد مي شود خشك كردن را عصر شروع نمائيد ، چون زمان تقريبي لازم براي خشك كردن ميوه ها حدود 12 ساعت است . قطعه اي از ميوه خشك شده را برداريد ، اجازه دهيد خنك شود سپس آنرا نصف كنيد ، نبايد هيچ گونه رطوبتي مشاهده شود .

** خشك شدن نامتقارن ميوه ها در ميوه خشك كن

اگر مشاهده كرديد كه در يك طرف سيني ، ميوه هاي خشك نشده وجود دارد سيني را بچرخانيد و سيني هاي پائين را با بالا جابجا كنيد .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ ] [ ۰۲:۵۴:۵۵ ] [ Ali ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 6
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 24
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
آرشيو مطالب
امکانات وب